Blog

10 dolog, ami nem hiányozhat a nyaralásról

2019.06.10 12:55

Segítünk összepakolni!

Készítettünk neked egy 10 pontból álló listát, hogy lerövidítsük az előtted álló feladatokat, amikor a nyaralásra készülsz.  Ezek azok a dolgok, amik nem hiányozhatnak egyetlen gyerek bőröndjéből sem ha tartalmas és mókában gazdag vakációt szeretnél ajándékozni nekik.

Kihagytunk valamit? Írd meg nekünk a blogbejegyzés alatt!

1. Játékok utazáshoz

A-ból B-be sajnos nem mindig könnyű eljutni, az ember dugóba keveredik vagy késik a busz, vonat, repülő. Ez bizony a gyerekek türelmét is megterheli, ezért is érdemes felkészülni az ilyen eshetőségekre és olyan játékokat is bepakolni a kézi táskába, amelyek könnyedén elővehetők és lekötik figyelmüket.  

Például a Djeco által létrehozott Mini games-ek tökéletesen megfelelnek erre a célra. Találhatsz köztük különbség keresőt, labirintus fejtörőt, pont összekötős feladványt. Mindegyik csomag 30 db kártyát tartalmaz, így nem foglalnak nagy helyet.

A játékokat IDE KATTINTVA éred el!


2. Egy szuper úszógumi

Vízparti nyaralás esetén meg sem kell indokolnunk miért elengedhetetlen kellék. Mindamellett, hogy a gyerekek nagy kedvence, mi szülők is szívesen heverészünk rajtuk. Ma már elképesztő méretek és formák is fellelhetőek, nekünk a következők a kedvenceink:

A termékeket ITT érheted el.

3. Egy jó könyv

Egy izgalmas és jó könyv bizony-bizony olvasásra ösztönzi a fiatalokat a vakáció alatt is! Rengeteg regényből válogathatsz a könyvesboltok polcairól, de igyekezza közös döntés alapján vásárolni, hiszen fontos, hogy valóban felkeltse gyermeket érdeklődését a választott könyv. Természetesen vannak kultikus remekművek, amiket szívből ajánlunk mi is a megfelelő korosztályoknak:

 

J.K. Rowling: Harry Potter sorozat

Varró Dániel: Túl a Maszat hegyen

Fekete István: Tüskevár

Frances Hodgson Burnett: A padlásszoba kis hercegnője

Janikovszky Éva: A nagy zuhé

4. Az alvótárs

Akinek van azért, akinek nincs annak meg azért. Egy puha plüss segít álomba ringatni minden gyereket, igen, még a nagyobbakat is. Válasszatok ki közösen egy kiskedvencet, aki elkísér titeket az úton, akivel minden nap lehet játszani és a legjobb barát lehet.

5. Búvárszett

Előbb-utóbb minden gyerek szeretné kipróbálni, főleg ha tiszta, átlátszó vízben helyen lehet pancsolni. Amennyiben tengerpartra tervezed a nyaralást, semmiképpen se felejtsd ki a búvárszettet, hiszen a víz alatti világ felfedezése rengeteg élményt és látnivalót tartogat a gyerekek és még a szülők számára is.

A képen látható gyermek szett ITT érhető el!

6. Sportzsák

Milyen jó amikor a gyerek saját maga bepakolja a játékait, amiket el szeretne vinni magával a strandra, vagy amivel a nagyiékhoz készül a kertbe. A sportzsákok üresen kis helyet foglalnak, ezért praktikusan lehet őket szállítani, viszont sok minden elfér bennük. Számos típus közöl választhatsz ezen a téren is, mutatjuk melyek a mi nagy kedvenceink:

A zsákok IDE KATTINTVA érhetőek el!

7. Színező és színesceruzák

Jolly joker arra az esetre, ha éppen az ebédet készíted a családnak és szeretnéd kicsit lekötni a gyerek figyelmét, hogy magában is eljátszon. 

Színezők ITT találhatók!

Ceruzák ITT érhetőek el!

8. Bluetooth hangszóró

Miért? Mert a gyerekek is imádják a zenét és sok helyen nehezen lehet megoldani a zenelejátszás kérdését. Éppen ezért érdemes beszerezni egyet, hiszen nem foglalnak nagy helyet, ráadásul a telefonodhoz csatlakoztatva bármikor és bárhol használhatod, akár a kertben vagy a vízparton is. 

9. Egy szuper labda

Az egyik legjobb választás mert fiúk-lányok egyaránt szeretnek vele játszani, megmozgatja apát és anyát is és viszonylag sok helyen használható. Ráadásul van egy konkrét kedvencünk, amit minden koroszály imád, mert elképesztőan jól pattan és többféle színváltozatban is kapható, a WABOBA MOON BALL. Mellé érdemes egy strandlabdával is kalkulálni, hogy a vízben is legyen használható játék.

A labdát ITT találod!

10. Társasjáték

Minimum egy, ha nem kettő. A szórakoztató és izgalmas társasjátékok mellett nem csak az az érv, hogy összehozza a családot, hanem az is, hogy emlékeket teremt. Te is visszagondolsz még felnőtt fejjel is például azokra az Activity partikra, amikor valaki olyan lelkesedéssel magyarázott, hogy az egész társaságba beleégett az emlék. A társasok az agytorna és a kikapcsolódás mellett, valóban emlékeket teremtenek, ezért te sem hagyhatod ki őket a nyaralásból.

Válogass a legújabbak és a klasszikusok között ITT!

 

Kellemes nyaralást és aktív pihenést kívánunk az egész családnak!

Játék Bolygó

Fotó: Pixabay.com